Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

De veiligheidsgordel correct gebruiken is relatief eenvoudig. Toch worden er nog vaak fouten tegen gemaakt. Lees hier of jij het bij het goede eind hebt!

Je racet vol vertrouwen over de snelweg en plots begint de motor te stotteren. Wat er aan de hand is? Je auto verliest vermogen. Ontdek de mogelijke oorzaken.

De Suzuki Swift en Ignis zijn nu verkrijgbaar met hybride motor! Ontdek er hier meer over en verbruik binnenkort minder brandstof.

Ook benieuwd naar Autosalon 2019? Binnenkort is het weer zo ver! Ontdek snel meer over de Suzuki #JapanDeals met kortingen tot 5000 euro.

De nieuwe versie van ons Happy Life magazine is er!

Lees de artikels en speel mee met de wedstrijd: Happy Life januari 2019!

 

Om je in de winter veilig op de baan te kunnen begeven, rukken de strooidiensten uit. Strooizout tast echter je auto aan, zowel het koetswerk als de bodem!

Niet iedereen is het erover eens: moet je bij het parkeren nu de handrem optrekken of de auto in de eerste versnelling zetten? Kom het snel te weten!

Natuurlijk waag je je beter niet op de baan wanneer het glad is. Maar soms kan het niet anders. Ontdek onze tips voor een extra veilige rijstijl

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden