Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

Een regenseizoen kennen we in België gelukkig niet, maar af en toe door felle regen rijden hoort er nu eenmaal bij. Ontdek onze tips om veilig thuis te komen! 

Sommige mensen beweren dat ze helemaal geen gordel moeten of mogen dragen. Hebben ze gelijk? En mag jij misschien ook rijden zonder gordel? Ontdek het meteen!

Herstel zelf de scheur in je lederen autostoel. In slechts zes stappen ziet de bekleding er weer als nieuw uit!

Dat een lichtere motor je korting op je autoverzekering kan bezorgen, hoeven we je vast niet meer uit te leggen. Maar kende je deze gouden tip al?

Alle bestuurders moeten ooit weleens een noodstop maken. In een reflex trappen ze dan het rempedaal in, maar is dat wel de beste manier? Ontdek het meteen!

De Suzuki Swift en Ignis zijn al langer verkrijgbaar met een Mild Hybrid-motor, maar krijgen in 2020 groen gezelschap van de Vitara, S-Cross en Swift Sport.

Je parkeerschijf gelegd, op tijd teruggekeerd en toch een boete aan je been? Misschien heb je ze wel op een foute manier gelegd. Lees snel meer! 

Door rood rijden levert je normaal gezien een fikse boete op, maar wat als die maar niet komt? Er zijn twee mogelijkheden. 

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden