Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

Almaar meer politiezones kopen een superflitser aan. Maar hoe werkt ‘de flitser der flitsers’ nu eigenlijk? Laat je vooral niet vangen!

 

Automatisch schakelen is soms even wennen. Wat met al die letters? Vooral de N-stand roept bij veel bestuurders vragen op. Lees hier wanneer je hem gebruikt!

Een hoge kilometerstand beïnvloedt de prijs van een tweedehandsauto enorm. Maar het vergroot ook de kans op pech. Ontdek waar de grens nu eigenlijk ligt.  

Lees hier waarom cruise control op sommige trajecten verboden is – en ontdek meteen het slimme alternatief waar Suzuki zijn auto’s vandaag mee uitrust.

Is de batterij van je autosleutel (bijna) leeg? Geen paniek. Je kunt nog gewoon starten. Ontdek snel hoe!  

Een kilometer rijden zonder een SUV te spotten is vandaag haast onmogelijk. Waarom zijn SUV’s precies zo populair? Er zijn verschillende redenen voor.

Heel wat chauffeurs proberen trajectcontroles te misleiden, maar slaan de bal grondig mis. Lees hier hoe het systeem werkelijk in elkaar zit.  

Heb je het moeilijk om bij schemerlicht en in het donker contrasten te onderscheiden? Dan heb je misschien net zoals 1 op 3000 mensen last van nachtblindheid.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden