Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

Je garagist zegt je geregeld dat je auto binnen moet voor een klein of een groot onderhoud. Waarin zit het verschil? En wat controleert hij dan? 

Goed nieuws voor de gebruikers van de bekende navigatieapps Waze en Google Maps: binnenkort ondersteunt CarPlay van Apple beide toepassingen!

Links rijden met de auto is heus niet zo uitzonderlijk als je zou denken. Maar liefst 35% van de wereldbevolking rijdt links. Ontdek waarom! 

Verkopen is een kunst, maar altijd zijn er trucjes die je kunt toepassen. Ontdek onze tips om je oude auto sneller te verkopen! 

Achter het stuur vertonen we allemaal weleens storend rijgedrag waarvan we ons helemaal niet bewust zijn. Is een van deze ticks ook de jouwe? 

Een autogordel die over een bolle moederbuik spant, houdt risico’s in voor het ongeboren kindje. Met een zwangerschapsgordel kun je die gelukkig vermijden.

Hoe weet je zeker of de afmetingen van je garage wel bij de grootte van je auto passen? Hier lees je alles wat je moet weten.

Na een ongeval met de auto bestaat de kans dat je verward bent en in shock. Toch zijn er een aantal zaken die je dan niet mag vergeten te doen. 

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden