Skip to main content

You are here

 

Suzuki Ignis: compacte cross-over met iconisch design

Hou je van compactheid en minimalisme zonder daarom te moeten inboeten aan stijl en elegantie? Dan is de nieuwe Suzuki Ignis gegarandeerd iets voor jou. De alom gekende stijl en vormgeving van Suzuki werden gerespecteerd en sommige elementen komen bij de Ignis opnieuw tot leven. Het resultaat: een iconische wagen, die prat mag gaan op heel wat milieuvriendelijke technologie. We zetten alle troeven op een rijtje.

 

Zuinige topatleet

Een auto kies je natuurlijk voor een groot deel op basis van zijn verbruik en prestaties. Op dat vlak zit je met de Suzuki Ignis helemaal goed. Er zit heel wat milieuvriendelijke technologie in deze wagen, zoals een robuust maar licht platform van de nieuwste generatie.

 

Suzuki Ignis: must voor stijlfanaten

De Suzuki Ignis is een wagen voor wie belang hecht aan stijl. Het verfrissende exterieurdesign oogt minimalistisch en toch typisch Suzuki, wat dit model ronduit iconisch maakt. Geïnspireerd op de geliefde SC 100 GX uit de jaren zeventig, straalt deze wagen een grote herkenbaarheid uit.

 

Mini-crossover

De buitenmaten van de Suzuki Ignis: 3,70 meter in lengte, bij een breedte van 1,66 meter en een hoogte van 1,59 meter. Een opvallende maatvoering. De wielbasis van deze wagen is dan weer 2,34 meter lang, wat van hem een echte mini-crossover maakt. Tel daarbij de bovengemiddelde bodemvrijheid in deze klasse en de verschuifbare achterbank voor extra gebruiksgemak, en je weet dat de Suzuki Ignis een bijzonder complete wagen is.

 

Ben je één en al ongeduld? Wel, we gaan je niet meer lang op de proef stellen. Vanaf 15 december is de wagen verkrijgbaar bij je Suzuki-verdeler. En natuurlijk stellen we hem ook voor op het Autosalon 2017 in Brussels Expo, dat plaatsvindt van 14 tot 22 januari. 

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden

Deel dit artikel

Meer weten overGezinswagens - 4x4