Skip to main content

You are here

winterbanden

Lees hier wat aquaplaning precies is en hoe je je rijstijl het best aanpast om te vermijden dat het jou overkomt.  

Winterbanden zijn meestal sneller aan vervanging toe dan zomerbanden, omdat de minimale profieldiepte niet hetzelfde is. Waar dat verschil vandaan komt? Je leest het hier! 

Op wintersport gaan is telkens een avontuur. Daarom kun je beter goed voorbereid de tocht naar de bergen aanvatten. Hier vind je een beknopte overlevingsgids.

Bij regenweer neemt de kans op een ongeval sterk toe. Met deze snelle checklist kunt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op autorijden bij regenweer.

Op zoek naar winterbanden? Dan kun je die natuurlijk kopen, maar evengoed huren. Lees snel meer. 

Een geslaagde wintervakantie is synoniem met pure fun én veiligheid. Ontdek hier welke autoaccessoires onmisbaar zijn voor je trip naar de bergen!

Winterbanden of niet, het is een vraag die zich elke winter stelt. Veel Belgische bestuurders laten winterbanden om budgettaire redenen achterwege, maar dat is allerminst een goed idee. Met winterbanden rij je namelijk een stuk veiliger én comfortabeler.

Suzuki heeft speciale winterbanden, die in winterse verkeersomstandigheden voor maximale grip, optimale baanvastheid en uitstekend remvermogen zorgen. Suzuki winterbanden zijn je veiligste keuze bij temperaturen lager dan 7 graden Celsius.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden