Skip to main content

You are here

suzuki vitara

Almaar meer politiezones kopen een superflitser aan. Maar hoe werkt ‘de flitser der flitsers’ nu eigenlijk? Laat je vooral niet vangen!

 

Met de Swift Sport en de Vitara Sport heeft Suzuki twee pittige jongens in de garage. Ze zijn aan elkaar gewaagd, en dat terwijl ze in ruimtelijkheid verschillen.

Op zoek naar een nieuwe wagen die voor de volle honderd procent bij je past? Kies dan voor een pack. Ontdek hoe je je favoriete Suzuki samenstelt!

Je kunt je persoonlijkheid op verschillende manieren uiten, zelfs via de look van je wagen. Een auto personaliseren, hoe doe je dat?

De nieuwe Suzuki Vitara komt binnenkort op de markt, en daar kijkt elke autoliefhebber reikhalzend naar uit. Ook de experts van het BBC-autoprogramma Top Gear zijn ronduit enthousiast. Zij onderwierpen de Vitara aan een uitgebreide test. Een verslag!

Hou je van stoere SUV’s met een rijke offroad-geschiedenis? Dan is de nieuwe Suzuki Vitara zonder twijfel iets voor jou! De eerste generatie van deze krachtpatser zag het levenslicht in 1988, en intussen zijn we al toe aan de vierde generatie.

Ben je een fan van ronkende motoren en indrukwekkende bolides? Dan kijk je wellicht reikhalzend uit naar vrijdag 16 januari, de dag waarop het AutoSalon 2015 uit de startblokken schiet.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden