Skip to main content

You are here

onderhoud

Voor de ene is diesel nog altijd het interessantst, terwijl de andere meer heeft aan benzine, hybride of elektrisch rijden. De pro’s en contra’s op een rij.

Doffe of vergeelde koplampen zijn niet alleen sneu voor de uitstraling van je wagen, maar ook gevaarlijk op de weg. Gelukkig is het probleem snel opgelost! 

Een hoge kilometerstand beïnvloedt de prijs van een tweedehandsauto enorm. Maar het vergroot ook de kans op pech. Ontdek waar de grens nu eigenlijk ligt.  

Een goed stel ruitenwissers kan je leven redden. Hier lees je wat de belangrijkste tekenen zijn dat je je ruitenwissers dringend moet vervangen. 

Ook lederen autozetels moet je regelmatig reinigen en goed onderhouden. Gebruik niet om het even welk product. Meer tips lees je hier!

Je garagist zegt je geregeld dat je auto binnen moet voor een klein of een groot onderhoud. Waarin zit het verschil? En wat controleert hij dan? 

Je kunt vanaf nu onderhoud en herstellingen aan je Suzuki online aanvragen. Vul je aanvraag in en de erkende Suzuki-verdeler bij je in de buurt neemt telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Bij onderhoud en herstelling door een erkend Suzuki-verdeler heb je 4 voordelen.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden