Skip to main content

You are here

autovakantie

In de zomer halen we massaal onze teenslippers uit de kast. Maar mag je er eigenlijk ook mee autorijden? Ontdek wat de wegcode erover zegt!

Net zoals in de film op roadtrip gaan? Pak rustig in en stippel alvast de route uit. Wij stelden een miniplaylist met de beste muziek voor je samen!

Je hoeft heus niet te snel te rijden of een bord te negeren om op autovakantie in Frankrijk de verkeersregels te overtreden. Lees hier wat je zeker moet weten!

Startproblemen zijn niet alleen een typisch winters fenomeen. Ook in periodes van extreme hitte komen ze meer voor. Vaak ligt het aan de accu.

Ben je lang onderweg met de auto? Dan slaat de verveling bij de passagiers algauw toe. Tenzij je deze spelletjes voor in de auto speelt!

De ene aire is de andere niet. Dit moet je weten over de aires langs de Franse snelwegen om er de beste uit te kiezen.

Het is verleidelijk om de wagen even te parkeren en je autostoel horizontaal te leggen wanneer je moe wordt. Maar is slapen in de auto ook toegestaan?

Geregeld geven verkeersborden boven de autosnelweg andere snelheden aan dan de vertrouwde 120 km/u. Hoe interpreteer je deze beperking? Lees het hier!

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden