Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

Met een ecovignet legt Frankrijk sinds vorig jaar de uitstoot van CO2 aan banden. Er wordt een onderverdeling gemaakt in zes categorieën wagens. 

Een betrouwbare auto, dat wil toch iedereen? Bij automerk Suzuki zit je alvast safe. Ontdek hier de resultaten van een belangrijke betrouwbaarheidsstudie.

De nieuwe ambassadeur van Suzuki? Dat is niemand minder dan Loïck Luypaert. Die rijdt momenteel rond in zijn geliefkoosde Suzuki Swift. Ontdek méér over hem. 

Harten veroveren is geen opgave voor de Suzuki Swift, een vinnige stadswagen met een knap ontwerp. En onder de motorkap? Daar zit slimme technologie.

Suzuki Privé Lease: dat is een topwagen leasen tegen een vast maandelijks budget zonder verrassingen. Ontdek snel alle voordelen!

De ene aire is de andere niet. Dit moet je weten over de aires langs de Franse snelwegen om er de beste uit te kiezen.

Over de file is het laatste woord nog niet gezegd. Maar in plaats van te klagen, kun je het ook positief zien. Flirten in de file – had je daar al aan gedacht?

Je auto moet mooi, ruim en praktisch zijn. Maar ook wat er onder de motorkap schuilgaat is belangrijk. Die technologie maakt van de Suzuki Baleno zo’n topper.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden