Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

Het is geen pretje om 's ochtends een aangevroren autoruit aan te treffen. Gelukkig helpen deze trucjes jou om te voorkomen dat je kostbare tijd verliest.

Sinds 1 februari 2017 geldt in het centrum van Antwerpen en op Antwerpen Linkeroever een lage-emissiezone. Wat betekent dit voor jouw (diesel)wagen? 

Het verfrissende exterieurdesign van de Suzuki Ignis oogt minimalistisch en toch typisch Suzuki. Het maakt deze crossover ronduit iconisch maakt.

Wanneer mag je je mistlichten aansteken? Is het toegestaan om je grootlichten te gebruiken op donkere wegen? In deze blog lees je er alles over.  

Plannen om het Autosalon in 2017 een bezoekje te geven? Dan moet je zeker eens langs de stand van Suzuki passeren. Dit mag je verwachten.

Droom je van een aangename rijervaring in alle comfort? Dan is ook smartphonetechnologie van tel. Ontdek de voordelen van Apple CarPlay. 

Natuurlijk neem je je viervoeter graag overal mee naartoe. Wat belangrijk is, is dat hij jou tijdens de autorit niet kan hinderen. Je leest hier hoe je dat het beste aanpakt. 

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden