Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

De euronorm staat, normaal gezien, handig vermeld op het inschrijvingsbewijs van je auto. Niks te vinden? Lees dan zeker verder!

Wanneer behoort een auto eigenlijk tot de (compacte) middenklasse? En wat zijn andere autoklassen die fabrikanten en verhuurbedrijven zoal hanteren? Lees er alles over.

Wat gisteren nog een zuinige auto was, is dat vandaag niet noodzakelijk meer. Hoeveel verbruikt een zuinige auto tegenwoordig? Is 7 liter per 100 kilometer weinig, veel of eerder gemiddeld? Een woordje uitleg.

Vind jij achteruitrijden – laat staan achteruit parkeren – ook zo moeilijk? Je bent lang niet de enige. Gelukkig zijn er heel wat tips voorhanden om het voortaan veel vlotter te doen. We zetten de vier voornaamste op een rij.

De waarde van je auto schatten is niet zo vanzelfsprekend. Ontdek onze tips om zelf de beste prijs voor je auto te berekenen!

Rugklachten in de auto zijn vaak te wijten aan een slecht afgestelde autozetel. Hoe doe je dat op de juiste manier? En wat is de beste zithouding? 

Rotondes met twee rijstroken zorgen bij veel mensen voor verwarring. Wie heeft voorrang? Wie moet voorrang verlenen? Kom het eindelijk te weten!

Moet alleen de chauffeur een fluohesje aan? Of geldt die regel ook voor de passagiers? En wat moet er verder nog verplicht aanwezig zijn in de auto? 

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden