Skip to main content

You are here

airconditioning

Vermoeidheid achter het stuur kan iedereen overkomen, zeker tijdens een lange rit. Ontdek onze tips om altijd alert te blijven!

Zonder airco rijden tijdens een hittegolf is knap vervelend. Gelukkig heb je alle ingrediënten voor een comfortabelere rit al in huis!

Startproblemen zijn niet alleen een typisch winters fenomeen. Ook in periodes van extreme hitte komen ze meer voor. Vaak ligt het aan de accu.

In extreem warme periodes neemt het aantal auto-ongevallen met 15 procent toe. Het aantal ongelukken met zwaargewonden stijgt zelfs maar liefst 31 procent.

Hoge temperaturen in de wagen zijn geen pretje. Gelukkig biedt de airco verkoeling. Hoe zet je de airco het beste in om de hitte te bekampen?

Wie het heeft over airconditioning in de auto, heeft het in de eerste plaats over comfort. Maar wist je dat ook je gezondheid er wel bij vaart?

Een auto met airconditioning is vandaag een vanzelfsprekendheid. Maar hoe moet je die het best gebruiken? Ontdek het hier!

Airconditioning in de auto is vandaag allang geen luxeproduct meer, en gelukkig maar. Toch zijn er nog twijfels over het verbruik. Ontdek de puntjes op de i.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden