Skip to main content

You are here

Suzuki Blog

In de zomer halen we massaal onze teenslippers uit de kast. Maar mag je er eigenlijk ook mee autorijden? Ontdek wat de wegcode erover zegt!

Zonder airco rijden tijdens een hittegolf is knap vervelend. Gelukkig heb je alle ingrediënten voor een comfortabelere rit al in huis!

Lees snel wat je moet doen als je een spookrijder tegenkomt én hoe je het best handelt wanneer je per ongeluk zelf aan het spookrijden bent.

Om lakschade aan je auto te voorkomen, moet je roest onmiddellijk verwijderen. Hier lees je hoe!

De maat van je autobanden wordt uitgedrukt met vier getallen en twee letters, maar waar staan die precies voor? Ontdek het meteen!

Het valt niet mee om je gsm niet te gebruiken achter het stuur. Maar waar een wil is, is een weg. Met deze tips hou je je ogen veel makkelijker op de baan!    

Een regenseizoen kennen we in België gelukkig niet, maar af en toe door felle regen rijden hoort er nu eenmaal bij. Ontdek onze tips om veilig thuis te komen! 

Sommige mensen beweren dat ze helemaal geen gordel moeten of mogen dragen. Hebben ze gelijk? En mag jij misschien ook rijden zonder gordel? Ontdek het meteen!

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden