Skip to main content

You are here

SUV

Een kilometer rijden zonder een SUV te spotten is vandaag haast onmogelijk. Waarom zijn SUV’s precies zo populair? Er zijn verschillende redenen voor.

Suzuki staat maar liefst drie keer in de top tien zuinigste benzinewagens van dit moment. Een regelrechte hattrick die we maar wat graag toelichten.

Dertig jaar nadat de Vitara-reeks zijn entree maakte, is deze compacte SUV nog steeds een droomwagen. Kun jij eraan weerstaan? 

De nieuwe Suzuki Vitara komt binnenkort op de markt, en daar kijkt elke autoliefhebber reikhalzend naar uit. Ook de experts van het BBC-autoprogramma Top Gear zijn ronduit enthousiast. Zij onderwierpen de Vitara aan een uitgebreide test. Een verslag!

Winterse weersomstandigheden zijn meestal geen pretje op de baan. Water, ijzel of sneeuw, ze zetten letterlijk een rem op je rijervaring. Wil je ook in vriestemperaturen dat zalige gevoel van veiligheid en comfort behouden? Dan zit er maar één ding op: een 4x4 aanschaffen.

Compacte SUV’s werpen zich op als de gezinswagen van de 21e eeuw. De Suzuki S-Cross 1.6 DDiS komt als beste gezinswagen en goedkope gezinswagen uit een vergelijkende test tussen 7 compacte SUV’s door AutoGids.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden