Skip to main content

You are here

Opendeurdagen

The all-new Swift

Volledig anders, behalve z'n naam.

  • Fun & Sportief design
  • Pittige motor
  • 25% meer bagageruimte 
  • Modern interieur
  • 5 jaar garantie & assistance
  • Nieuwe Swift vanaf 11.199€ *

Ontdek zelf het Suzuki wow-gevoel 

Kom zelf het wow-gevoel van de nieuwe Suzuki Swift ontdekken bij je favoriete Suzuki-verdeler in de buurt. Of vraag hier een vrijblijvende offerte.

Tot 3.500€* lanceringskorting!
Er is al een nieuwe Swift vanaf 11.199€ *

Er zijn bovendien in mei nog interessante kortingen (tot 4.000€*) op het hele Suzuki gamma !

New Swift

Gespierd, sportief en comfortabel:

De nieuwe Swift ten voeten uit

Door het sportieve en functionele interieur, de vooruitstrevende veiligheidstechnologieën en het uitgesproken koetswerk, ervaar je als bestuurder een uiterst comfortabel en veilig rijgevoel. Een pittige motor in combinatie met een attractief en uiterst licht koetswerk, bezorgt je een uniek wow-effect zodra je het gaspedaal induwt.

Krijg een vrijblijvende offerte op maatof maak een testrit

New Swift
New Swift
New Swift
New Swift
New Swift
 

Waarom de Suzuki Swift je versteld doet staan!

  • Sportief design
  • Verminderd verbruik
  • anti-botssysteem
  • 25 % meer bagageruimte

Suzuki Swift: één brok emotie.

De Suzuki Swift onderging een uiterst doorgedreven transformatie. Het nieuwe model is één brok emotie met een uitgesproken sportieve look: het koetswerk is korter, lager en breder. De geraffineerde stijl wordt kracht bijgezet door twee nieuwe tinten: rood en blauw. 
Wil je jouw Swift nog iets specialer? Hij bestaat ook in bi-tone!

New Swift

Gespierd lichtgewicht!

De nieuwe generatie Suzuki Swift weegt 120 kilogram lichter. Dit lage gewicht geeft de Suzuki Swift een uitermate soepele wendbaarheid en sterk verbeterde basisfuncties.

New Swift

Minder kans op botsen.

Als bestuurder wil je boven alles vooral veilig voelen in je wagen. De nieuwe Suzuki Swift helpt je om te stoppen als het moet. Daar zorgt het geavanceerde anti-botssysteem voor.

New Swift

Gooi maar in de koffer, plaats zat.

De sportieve Suzuki Swift werd op alle vlakken geoptimaliseerd zonder in te boeten op stijl en kwaliteit. De koffer biedt 25% meer opslagruimte dan de vorige versie van de Suzuki Swift.

New Swift
“De Swift is een lichtgewichtje en laat zich ook zo besturen. Een baanvaste rakker die niet bang is van wat bochtenwerk.”
Autofans, 27/3/2017
 
 
 
l* Prijs zonder opties, korting en recyclagepremie incl. U kunt alleen van de recyclagepremie genieten bij inlevering van een volledige wagen waarvan u eigenaar bent en sinds meer dan 6 maanden ingeschreven op uw naam. De naam van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam van de eigenaar van het ingeruilde voertuig. De ingeleverde wagen wordt vernietigd via Recycar. Indien u geen wagen laat verschroten, heeft u recht op een overnamepremie en heeft u al een New Swift 1.2L GA vanaf € 12.199. Korting is geldig t.e.m. 31/5/2017