Skip to main content

You are here

Swift

Op het Autosalon 2020 slaan de vertrouwde JapanD€als van Suzuki een groene bocht in. Ook fan van ecologisch rijden? Ontdek wat je niet mag missen! 

Een autovakantie kan best leuk zijn, maar soms wil je gewoon dat ietsje meer. Met de nieuwe Suzuki Swift maak je roadtrips waarover je nog jaren spreekt.

Heb je ook reikhalzend uitgekeken naar een blauwe hemel, zonnige terrasjes en nachten vol fonkelende sterren? De speciale air-serie met open dak verdubbelt je plezier. Puur genieten!

“De Suzuki Swift Sport is plezant. Hij stuurt schitterend en toont zich enthousiast als een puppy als je daarvoor in de stemming bent”, zegt Jeremy Clarkson, presentator van het populaire Britse autoprogramma Top Gear in een artikel in Het Nieuwsblad van zaterdag 3 mei 2014.

Na de introductie van de stijlvolle, sportieve en compacte Suzuki Swift in 2004 zijn er anno januari 2013 (acht jaar en twee maanden later) meer dan 3 miljoen verkocht. Van die 3 miljoen wagens is 45% in India, 23% in Europa en 13% in Japan verkocht.

Personaliseer je Suzuki Swift bi-tone door 2 kleuren te kiezen uit het Suzuki Swift-kleurengamma. Eentje voor de carrosserie en eentje voor spiegels en dak. De kleuren van een wagen zeggen iets over het karakter van de chauffeur.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden