Skip to main content

You are here

4x4

Wat ziet hij er verdomd stoer uit! In een oogopslag ben je verliefd op de nieuwe Jimny. Maar hij heeft meer te bieden dan alleen zijn looks...   

De nieuwe Suzuki Vitara komt binnenkort op de markt, en daar kijkt elke autoliefhebber reikhalzend naar uit. Ook de experts van het BBC-autoprogramma Top Gear zijn ronduit enthousiast. Zij onderwierpen de Vitara aan een uitgebreide test. Een verslag!

Winterse weersomstandigheden zijn meestal geen pretje op de baan. Water, ijzel of sneeuw, ze zetten letterlijk een rem op je rijervaring. Wil je ook in vriestemperaturen dat zalige gevoel van veiligheid en comfort behouden? Dan zit er maar één ding op: een 4x4 aanschaffen.

Het is de droom van heel wat kinderen om piloot te worden. En ook al is het uiteindelijk maar weinigen gegeven om die droom waar te maken, de liefde voor vliegen blijft bij velen wel een leven lang overeind.

Suzuki Jimny Wrapping: matgroene folie camoufleert kleine 4x4 in het bos en laat hem opvallen erbuiten.

Binnen de Suzuki 4X4 familie is de Jimny is een karakteristieke 4X4 met terreincapaciteiten die je op elke ondergrond zonder problemen op je bestemming brengt.

De 4X4 is populair, je ziet er steeds meer in het stadsverkeer opduiken. Suzuki heeft al een lange 4X4 geschiedenis. De allereerste Suzuki 4X4 rolde al in 1976 van de band.

Interesse in meer tips en exclusieve promo's?

Door dit te versturen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden